Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Αυτά είναι τα κενά στα δημοτικά του δήμου Αθήνας

Ενημερωτικό Δελτίο για τον υπολογισμό των κενών, της αιρετής στο ΠΥΣΠΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ Κλιάφα Αρτέμιδας εκλεγμένης με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Παρέμβασης ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 27/6/2016 το ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας με θέμα «Προσδιορισμός οργανικής  σύνθεσης  διδακτικού προσωπικού Π.Ε.» που αφορούσε τον προσδιορισμό των οργανικών κενών για τους κλάδους εκπ/κών ΠΕ 70, ΠΕ 60, ΠΕ11, ΠΕ06 και ΠΕ16.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και μίλησαν εκπρόσωποι συλλόγων εκπαιδευτικών Π.Ε. οι οποίοι για άλλη μια φορά εξέφρασαν την αντίθεση των συλλόγων  στο νέο ολοήμερο σχολείο.  Ζήτησαν να είναι κριτήριο για τον προσδιορισμό των οργανικών κενών  οι πραγματικές ανάγκες των σχολείων σε εκπαιδευτικούς και όχι το νέο θεσμικό πλαίσιο που περιγράφεται στην υπουργική απόφαση.  Οι εκπρόσωποι δήλωσαν πως οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών θα συνεχιστούν ώστε να αποσυρθεί η υπουργική απόφαση που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μετακινήσεις μόνιμων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα στέλνει στη μόνιμη ανεργία χιλιάδες αναπληρωτές. Κάλεσαν τέλος τα μέλη του ΠΥΣΠΕ να στηρίξουν τις θέσεις του κλάδου και των συλλόγων.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η εμπειρία του Σχολείου της αγοράς


Γκρεμίστε τα (δημόσια) σχολεία ή αλλιώς, οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις του ΔΝΤ
Η εκπαίδευση, έλεγε ο Νέλσον Μαντέλα, είναι το όπλο για να αλλάξεις τον κόσμο. Στα χρόνια του νεοφιλελευθερισμού όμως, η εκπαίδευση ( ή μάλλον η διάλυση της) έχει γίνει το όπλο για να φτιάξεις ένα κόσμο στα μέτρα σου.
Της Φραγκίσκας Μεγαλούδη στο thepressproject.gr
 
Ένα κόσμο όπου τα διεθνή αρπακτικά δίνοντας βαθμούς και πιστώσεις δένουν τις μοίρες των λαών δημιουργώντας στρατιές αναλώσιμων και κακοπληρωμένων εργατών στο όνομα των σιδηρών κανόνων της νεοφιλελεύθερης οικονομίας.  

Εκπαίδευση για λίγους  Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης ως αντάλλαγμα δανείων,  που επιβάλουν οι διεθνείς πιστωτές σε όποια χώρα κληθούν να επέμβουν είναι σχεδόν παντού το ίδιο: περικοπές μέχρι και 50% στις εκπαιδευτικές δαπάνες, πάγωμα των μισθών, απολύσεις και όριο στον αριθμό των δασκάλων που μπορεί να προσλάβει η κάθε χώρα. Η συνταγή αυτή έχει άμεσα αποτελέσματα : 72 εκατομμύρια παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο δεν πάνε ποτέ σχολείο, δεκάδες εκατομμύρια δεν ολοκληρώνουν ποτέ τη βασική εκπαίδευση, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων, διδάσκεται σε τάξεις 40 και 80 παιδιών χωρίς σχολικά βιβλία, διδακτικό υλικό και συχνά χωρίς δασκάλους.
 

Όλα τα παιδιά στα Ολοήμερα!

Συνέδριο ΔΟΕ: Πολύ σοβαρή ομόφωνη απόφαση των αντιπροσώπων στην 85η ΓΣ της ΔΟΕ σχετικά με τις εγγραφές στα ολοήμερα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

 Ο κλάδος των εκπαιδευτικών της Π.Ε. από την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης της στάθηκε απέναντι στην εφαρμογή της αντιεκπαιδευτικής και παράνομης Υπουργικής Απόφασης για το νέο τύπο σχολείου καθώς και της παράνομης εγκυκλίου που υλοποιεί τους απαράδεκτους περιορισμούς φοίτησης στα ολοήμερα νηπιαγωγεία και δημοτικά.
Σήμερα, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ζητούν από τους Δ/ντές των Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να δηλώσουν ποια παιδιά πληρούν τις προϋποθέσεις φοίτησης στο ολοήμερο και ποια όχι (αλλά επιθυμούν τη φοίτηση).

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Η ΔΟΕ μιλά για ξεσηκωμό...

Συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παιδείας κ. Κατσαρό είχε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στο πλαίσιο της κινητοποίησης στο Υπουργείο Παιδείας  που πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε. την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έθεσε για μια ακόμη φορά τα επείγοντα ζητήματα αυτής της περιόδου και συγκεκριμένα:             
  • Την άμεση πραγματοποίηση όλων των μόνιμων διορισμών που έχει ανάγκη η εκπαίδευση και υποσχόταν ο Υπουργός μέχρι πριν λίγο χρονικό διάστημα.
  • Του άμεσου μόνιμου διορισμού όλων των αναπληρωτών γενικής και ειδικής αγωγής.
  • Να μην υπάρξει καμία απόλυση αναπληρωτή, να μην βρεθεί κανείς εκπαιδευτικός στην ανεργία.
  • Να μην υπάρξει καμία παρακράτηση μισθού για τους αναπληρωτές.
  • Την απόσυρση της Υπουργικής Απόφασης για το φερόμενο ως «Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου».
  • Την απόσυρση της διάταξης που ψηφίστηκε για τα νηπιαγωγεία.
  • Την απόδοση των οργανικών θέσεων στους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.
  • Τον ακριβή προσδιορισμό του αριθμού των αναπληρωτών που θα προσληφθούν για το σχ. έτος 2016 – 2017 και την πρόσληψή τους σε μία φάση.

O κάθε δάσκαλος θα κάνει ότι περισσεύει, όπου βρεθεί...

Δήλωση των εκπροσώπωντων ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ–ΚΙΝΗΣΕΩΝ–ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ Π.Ε. στο Δ.Σ της ΔΟΕ

Γιώργου Γαλάνη, Mιχάλη Μιλτσακάκη

Για την συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παιδείας
Σε όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι 20.000 ή εφαρμόζουμε το μνημόνιο και σας δουλεύουμε
Συναντήθηκε την Παρασκευή 17 6 2016 το ΔΣ της ΔΟΕ με τον διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παιδείας κο Κατσαρό. Οι απαντήσεις στην σύντομη συνάντηση ήταν σε πλήρη αντίθεση με τα αιτήματα του εκπαιδευτικού κινήματος και σε απόλυτη ταύτιση με τις αντιλαϊκές αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Το ΔΣ της ΔΟΕ έθεσε το θέμα της απόσυρσης της Υπουργικής Απόφασης Φίλη και της τροπολογίας για τα νηπιαγωγεία καθώς και το ζήτημα των μόνιμων μαζικών διορισμών.
Ο κος Κατσαρός στην τοποθέτησή του υπεράσπισε την κυβερνητική πολιτική και δήλωσε ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις θα εφαρμοστούν -θα γίνει η μέγιστη αξιοποίηση του μόνιμου προσωπικού ( δηλαδή μαζικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών)- και με βάση αυτές θα γίνει ο υπολογισμός των κενών και των μεταθέσεων -αποσπάσεων, σε όλες τις βαθμίδες.   
 Έτσι, την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται να βγούν τα κενά, τέλη Ιουνίου – αρχές Ιουλίου οι μεταθέσεις, τέλη Ιουλίου οι αποσπάσεις και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα γίνουν οι αιτήσεις των αναπληρωτών.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Τα δικά μας αιτήματα, για το δικό μας δημόσιο σχολείο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 60ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, «ΠΛΑΤΩΝ»
( Η ανακοίνωση μοιράστηκε στις 14 Ιούνη στη γιορτή του σχολείου μας)

Ιούνιος 2016: Η σχολική χρονιά τελειώνει με 3500 κενά σε εκπαιδευτικούς, στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια όλης της χώρας, με μέτρα που διαλύουν το ολοήμερο σχολείο, την ειδική αγωγή, το νηπιαγωγείο, τα γυμνάσια και τα λύκεια, με μέτρα που απολύουν χιλιάδες αναπληρωτές, εκπαιδευτικούς και υποβαθμίζουν μια σειρά από μαθήματα και ειδικότητες. Να, πώς θα είναι το σχολείο, το Σεπτέμβρη του 2016, αν δεν υπάρξει ανατροπή αυτών των πολιτικών για την Παιδεία. Το «νέο» νηπιαγωγείο
Ένα τμήμα νηπιαγωγείου θα μπορεί να λειτουργεί, αν έχει το λιγότερο, 14 παιδιά. 1.144 τμήματα νηπιαγωγείων κλείνουν, αυξάνεται ο αριθμός των νηπίων στο τμήμα, όσα νήπια «περισσεύουν» θα αναγκάζονται να μεταναστεύσουν σε νηπιαγωγεία πιο μακριά από το σπίτι τους, η ποιότητα της εκπαίδευσης «πέφτει», οι νηπιαγωγοί (οι μόνιμοι, που απομένουν) εξοντώνονται, με ό,τι αυτό σημαίνει για τη δυνατότητα να κάνουν το εκπαιδευτικό τους έργο. 800-1.000 αναπληρωτές νηπιαγωγοί, νέοι, απόφοιτοι αποκλείονται, απολύονται και δεν προβλέπεται να ξαναπροσληφθούν από τις δομές της δημόσιας εκπαίδευσης.
Το «νέο» Δημοτικό σχολείο
Οι εργαζόμενοι γονείς δεν θα μπορούν να αφήσουν το παιδί τους στο πρωινό ολοήμερο στις 7, γιατί απλά καταργείται. Οι γονείς που δεν εργάζονται αποδεδειγμένα και οι 2 θα παίρνουν τα παιδιά στις 13.15μμ. Σε 1336 σχολεία της χώρας που λέγονται ΕΑΕΠ (ολοήμερα διευρυμένου ωράριο, με μαθήματα μουσικής, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, δεύτερης ξένης γλώσσας, πληροφορικής), ο μαθητής κάθε τάξης, κάθε ημέρα, θα κάνει 1 ώρα λιγότερο μάθημα. Κι αυτό αφορά στο 65% των μαθητών της χώρας. (Κόβονται ώρες από Νεοελληνική Γλώσσα στην Α’ και Β΄ τάξη, από Μελέτη Περιβάλλοντος στην Γ ΄και Δ΄ τάξη, από Μουσική, Θεατρική Αγωγή, από Γυμναστική, Αγγλικά, Πληροφορική, Ευέλικτη Ζώνη). Με απλά λόγια ένα ολοήμερο με 6 τμήματα είχε 210 διδακτικές ώρες την εβδομάδα. Οι ώρες πλέον θα είναι 180 δηλαδή μείωση 30 διδακτικών ωρών την εβδομάδα, ενώ στα κλασικά ολοήμερα γίνεται αύξηση μόνο 6 ωρών την εβδομάδα.
Μόνο αν αποδεδειγμένα εργάζονται και οι δύο γονείς, θα μπορούν να αφήσουν το παιδί τους στο ολοήμερο, που για να λειτουργήσει, θα πρέπει να έχει το λιγότερο, 14 μαθητές σε ένα 6θέσιο σχολείο.

Ταξιδέψαμε στη χώρα των παραμυθιών με το "Βιβλιοβάπορο"


Σε μια καταπλητική παράσταση μετατράπηκε η τελευταία εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων την Παρασκευή 17 Ιούνη με ταξιδευτή τον δάσκαλο μας και συγγραφέα Νίκο Ράμο και ταξιδιώτες τα παιδιά μας, τους μαθητές του 60ου δημοτικού σχολείου.
Το "βιβλιοβάπορο" σάλπαρε για κόσμους που μόνο τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν, να δουν, να ζωγραφίσουν και να διηγηθούν. Με πειρατές, χρώματα πολλά και ιστορίες απίθανες και απίστευτες.
Οι μικροί ταξιδευτές το καταχάρηκαν και από τη συνάντηση ο καπετάνιος μπορεί και να γράψει την ιστορία που διηγήθηκαν τα παιδιά από το φανταστικό ταξίδι τους.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους

Αποχαιρετώντας την ΣΤ ' τάξη του 2015-2016

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 60ου δημοτικού σχολείου Αθήνας
(Και να μην ξεχάσουμε, στα Λευκώματα που πήραν τα παιδιά υπάρχει η ημερομηνία της συνάντησής τους στο σχολείο μας μετά από 12 χρόνια, στις 15 Ιούνη του 2028!) 

Αγαπητοί γονείς, δάσκαλοι, παιδιά 

Συγκινημένες μαμάμες...
Με τους δασκάλους τους  



Βλέποντας από απόσταση την 6χρονη πορεία σας στο σχολείο μας, από μικρά παιδάκια, πρωτάκια που μπήκατε με κλάματα στο προαύλιο, τραβώντας τη φούστα της μαμάς με απόγνωση, ως τώρα την Έκτη, μεγαλωμένα παιδιά, σχεδόν στην εφηβεία, προβάλλει μπροστά μου μια αλήθεια. Μια αλήθεια που μέσα στην καθημερινότητα του σχολείου, της ζωής μας, δεν φαινόταν, δεν φαίνεται.

Είστε τα πρώτα παιδιά της κρίσης. Πρωτάκια το 2010, εκτάκια, έτοιμα να δρασκελίσετε το μέλλον σας, το 2016.  Όλα αυτά τα χρόνια, δύσκολα χρόνια, άγρια χρόνια, με διάφορες κάννες -πανικού, φόβου, μνημονίων, κοινωνικών επιθέσεων, ανεργίας, φόρων, πολιτικών αλλαγών- στον κρόταφο των γονιών σας, μεγαλώνατε και μεγαλώνατε προσπαθώντας να κατανοήσετε-κι εσείς-τις αλλαγές γύρω σας. Με επιρροές διαφορετικές, πιο σκληρές, από ότι τα παλαιότερα παιδιά του δημοτικού.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Να ανοίξει η συζήτηση για το τι Σχολείο θέλουμε



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Συνάδελφοι –σες,
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας σας καλωσορίζει στο σημερινό ετήσιο απολογιστικό συνέδριο.
Σκοπός της σημερινής συζήτησης είναι η ανταλλαγή εμπειρίας από τη  φετινή χρονιά και με βάσει τις εξελίξεις να αποφασίσουμε  τους στόχους μας, για το επόμενο διάστημα.
Η χρονιά που ολοκληρώνεται άρχισε με οξυμένα προβλήματα
.Κενά εκπαιδευτικών, απολύσεις καθαριστριών, κατάργηση σχολικών φυλάκων, ανυπαρξία
σχολικών τροχονόμων και τραπεζοκόμων. Τεράστια κενά στο ολοήμερο, ανεπάρκεια
στη μεταφορά. Σοβαρά προβλήματα υποσιτισμού των παιδιών χωρίς βιβλιάρια υγείας,
τμήματα με 28 -30 μαθητές ανά τάξη, με κτιριακές υποδομές ανεπαρκείς και χωρίς  συντήρηση μέσα στο καλοκαίρι, με ανάγκες για ενισχυτική διδασκαλία, με πρόστιμα σε συλλόγους γονέων από την εφορία και με τρομοκρατία και αστυνόμευση αρκετών διευθυντών απέναντι στα παιδιά.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Τελευταία εκδήλωση Συλλόγου: Το Βιβιλιοβάπορο με τον Νίκο Ράμο

Η τελευταία εκδήλωση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου εκτός χώρου σχολείου.
Στο Καφενείο "Πλάτωνας", επί των οδών Πλάτωνος και Τριπόλεως θα δέσει το "Βιβλιοβάπορο" του Ιπτάμενου Κάστρου.
Μια παρουσίαση παιδικών βιβλίων για μικρά και μεγάλα παιδιά, μια γνωριμία με τη μαγεία του φανταστικού και πολύ-πολύ πραγματικού κόσμου των παιδιών.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.00 το απόγευμα και θα είναι εκεί ο δάσκαλος μας Νίκος Ράμος για ένα μαγικό ταξίδι με το βαπόρι της φαντασίας των παιδικών βιβλίων.
Είστε καλεσμένοι όλοι, γονείς, δάσκαλοι και μαθητές. Για να διαβάσουμε, να παίξουμε και να πούμε Καλό Καλοκαίρι

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 60ου δημοτικού, "Πλάτων"

Το Καλό Καλοκαίρι του Συλλόγου μας με πολλές δράσεις παιδιών

Θεωρούμε πως ο στόχος μας, να μείνει το σχολείο μας ανοιχτό σε μαθητές και γονείς, έχει επιτευχθεί. Παρά τα προβλήματα, παρά τις δυσκολίες.
Οι μαθητές μας σε Μουσικοκινητική, Μπάσκετ και Χορό, μοντέρνο και παραδοσιακό, παρουσίασαν τη δουλειά τους για την οποία μόχθησαν όλη τη χρονιά.
Είχε προηγηθεί η συνάντηση του τμήματος ζωγραφικής στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα και το Διασχολικό τουρνουά Σκάκι. Και φυσικά η ομάδα ποδοσφαίρου του 60ου δημοτικού, έφερε το Κύπελλο στο Σύλλογο μας στον αγώνα -τουρνουά ποδοσφαίρου ανάμεσε σε 4 σχολεία της περιοχής μας!

Στο τέλος της βραδιάς όλοι γονείς χόρεψαν ένα παραδοσιακό χορό, επιβραβεύοντας και με αυτό τον τρόπο το μόχθο των παιδιων μας! Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν τα αναμνηστικά του Συλλόγου μας, ένα άσπρο καπέλο για το Καλοκαίρι. 
Από το  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα παιδιά μας, τους γονείς-μέλη μας και τους δασκάλους τους, κυρία Κυριακή Παπαλίτσα, Κυριακή Πανταζοπούλου, Βάσια Παζαρίδη, Σωτηρία Οικονομοπούλου, Χρήστο Καλέμη, Ιωάννα Γκούμα. Και φυσικά στον κόουτς Δημήτρη Παντελή και τον άξιο, υπέροχο διευθυντή μας κύριο Ηρακλή Γιανουλέλη. 

Σε αυτή την ανάρτηση το λόγο έχουν οι εικόνες από τις δραστηριότητες των μαθητών μας σε όλα τα τμήματα που θα δείτε πάρακάτω. Με μια υπόσχεση και την επόμενη χρονιά ο Σύλλογος θα κρατά το σχολείο ανοιχτό. Για όλους...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

11 Ιούνη η γιορτή του Συλλόγου μας

Με ένα Κύπελλο ποδοσφαίρου στα χέρια μας, με δυο μετάλλια σκάκι, με υπέροχες ζωγραφικές φρούτων, λαχανικών και πορτρέτων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 60ου δημοτικού σχολείου Αθήνα "Πλάτων", ετοιμάζεται για τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς.
Το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα τη σκυτάλη από ποδόσφαιρο, ζωγραφική και σκάκι, παίρνουν τα παιδιά του μπάσκετ, της Μουσικοκινητικής και του χορού. Στις 6.00 το απόγευμα η γιορτή αρχίζει με μπάσκετ και θεαματικά σούτ, συνεχίζεται με τα μικρούλια της Μουσικοκινητικής και κορυφώνεται με τους μοντέρνους χορούς και τους παραδοσιακούς.
Έκπληξη ο χορός των μαμάδων στο τέλος...
Το Σάββατο το πρωί από τις 11.0ο το πρωί έχουμε τελικές πρόβες σε Παραδοσιακό χορό και Μουσικοκινητική και μάθηκμα σκάκι (το τελευταίο μας).
Δεν ξεχνάμε να πούμε τα πολλά μπράβο μας στα παιδιά του ποδοσφαίρου, η 10άδα που κατέπληξε και πήρε το Κύπελλο στους διασχολικούς αγώνες 4 δημοτικών σχολείων το περασμένο Σάββατο. Και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ομάδας σκάκι. Για πρώτη φορά και έφεραν μετάλλια στο 2ο διασχολικού τουρνουά που οργάνωσε ο δάσκαλος μας Χρήστος Καλέμης στο Περιστέρι.
Την Κυριακή στις 12 Ιουνίου ανεβαίνουμε στο Λόφο Κολωνού για την παράσταση χορού των παιδιών μας. Ραντεβού στις 6.00 μ.μ στο σχολείο μας

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Αρχίζει το camp του Ιάσωνα Κολωνού

Το αθλητικό camp του Ιάσωνα Κολωνού
ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ
Ο Α.Ε.Σ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ συνδιοργανώνει φέτος με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δήμου Αθηναίων το 7ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp στις εγκαταστάσεις του 52ου Γυμνασίου και 52ου Λυκείου Αθηνών στον Κολωνό για παιδιά από 5 -17 ετών.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.
Περίοδοιbasket
1η Περίοδος: 20 Ιουνίου – 1 Ιουλίου
2η Περίοδος: 4 Ιουλίου – 15 Ιουλίου
Ώρες προγράμματος
9:00 –14:00 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.
Προσέλευση από τις 8:00.
Φύλαξη από τις 14:00 ως τις 16:00
Εκδηλώσεις τελευταίας μέρας
Διαγωνισμοί βολών, σουτ , επιδεξιότητας ντρίπλας και απονομή επάθλων στους νικητές.
Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://iasonkolonou.gr/