Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Στην τελική ευθεία της σχολικής χρονιάς


Λίγες μέρες μείνανε για το τέλος της σχολικής χρονιάς που φέτος τελειώνει στις 13 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή.
Στις λίγες μέρες που απομένουν σημειώστε τις δράσεις μας…

Θεατρικό Παιχνίδι:
Παρασκευή 30 Μαΐου Προτελευταίο μάθημα θεατρικό Παιχνίδι, στις 4.30 μ.μ και στις 5.30 μ.μ
Την άλλη Παρασκευή 6 Ιουνίου θα γίνει το τελευταίο μάθημα-γενική πρόβα της παράστασης των παιδιών στις 4.30 το απόγευμα και για τα δυο τμήματα. Η παράσταση των παιδιών του τμήματος θα δοθεί την ίδια μέρα στις 7.00 το απόγευμα στο προαύλιο του σχολείου μας.
Χορός:
Σάββατο 31 Μαΐου. Όλα τα τμήματα Χορού στις τελευταίες πρόβες τους για την παράσταση στο θέατρο Κολωνού στις 7 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο στις 7.10 το απόγευμα. Το Σάββατο 7 Ιουνίου θα γίνει επίσης μάθημα, η τελευταία πρόβα μας.
Μπάσκετ:
Κανονικά τα δυο μαθήματα, Σάββατο 31 Μαΐου και Σάββατο 7 Ιουνίου
Ψυχολόγος:
Η τελευταία συνάντηση με την κυρία Νάντια Δήμα θα γίνει την Τρίτη 10 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα με θέμα «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση».

Ο Σύλλογος Γονέων ολοκληρώνει τις δραστηριότητες του με ένα 4ήμερο δράσης, από την Παρασκευή 6 Ιουνίου ως και τη Δευτέρα 9 Ιουνίου.
Παρασκευή 6/6: Θεατρική παράσταση από την ομάδα θεατρικού παιχνιδιού, 7.00μ.μ Σάββατο 7/6: Παράσταση τμημάτων χορού στο Λόφο Κολωνού, 7.10 μ.μ.
Κυριακή 8/6: Η γιορτή του σχολείου μας, στις 6.30 το απόγευμα με αγώνα μπάσκετ, παραστάσεις χορού από μαθητές και μαμάδες, απονομή μεταλλείων, πάρτι με μεζέδες και μουσική...
Δευτέρα 9/6: Ξενάγηση για μαθητές και γονείς στο Αρχαιολογικό Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα με αρχαιολόγο για να μάθουμε το θησαυρό της ιστορίας στη γειτονιά μας.

Τις επόμενες μέρες θα δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα

Σας περιμένουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια: