Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δεν αξιολογώ, δεν αξιολογούμαι...

**Εμείς οι γονείς, προτείνω, να ακολουθήσουμε άλλη διαδικασία. Να φτιάξουμε δικό μας χαρτί αξιολόγησης του Υπουργείου Παιδείας, της πολιτικής του ενάντια στα παιδιά μας και τη μόρφωσή τους και να τους το στείλουμε επίσημα. 
Συλλογή υπογραφών συνδικαλιστών εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά της αξιολόγησης 
 Συνεχής συλλογή υπογραφών - Νέες υπογραφές

 Στην Ολομέλεια των προέδρων της Δ.Ο.Ε. (6/10) και στη βάση της άποψης-πρότασης ότι ένα κείμενο υπογραφών όλων των ανώτερων συνδικαλιστικών στελεχών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπορεί να λειτουργήσει προωθητικά για την αντίσταση-ανυπακοή στην πολιτική της αξιολόγησης, μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και 40 πρόεδροι (ή εκπρόσωποι) Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. συνυπέγραψαν το παρακάτω κείμενο, καλώντας ταυτόχρονα όλα τα μέλη των Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και των τοπικών Συλλόγων, τους αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (νυν και υποψήφιους) και όλους τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. να το υπογράψουν.
Συλλογή υπογραφών στα: axiologisi.stop@gmail.com secretariat@doe.gr και στα e-mail των τοπικών συλλόγων.
«Δεν Αξιολογώ – Δεν αξιολογούμαι»
 ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Οι εκπαιδευτικοί που υπογράφουμε παρακάτω, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην Απεργία-Αποχή που έχουν κηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ.–Δ.Ο.Ε. από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (Π.Δ. 152/13) των εκπαιδευτικών αλλά και αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου η οποία πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4024/11, Ν. 3848/10, Ν. 4142/13, Ν. 3679/10).
Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε:
· Την αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας
· Να αξιολογηθούμε ή να αξιολογήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: