Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ένα αίτημα χρόνων, ένας στόχος Συλλόγων Γονέων έγινε πραγματικότητα


Θυμάμαι όταν πρωτοπήρα στα χέρια μου το αρχείο των προηγούμενων ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, περίοπτη θέση στα δεκάδες έγγραφα που κατατίθενταν συνεχώς στις αρμόδιες υπηρεσίες ήταν το αίτημα να κατασκευαστεί το ταρτάν του γηπέδου μας.
Πόσα χρόνια πέρασαν από τότε; Δέκα; Οκτώ; Το αίτημα επανήλθε και από το δικό μας Σύλλογο, ξανά και ξανά. Με έγγραφο όχι πλέον στον ΟΣΚ όπως παλιά αλλά στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές.
 Μετά από δέκα χρόνια ένας στόχος έγινε πραγματικότητα. Το γήπεδο μας αποκτά ταρτάν! Σε αυτό βοήθησε πολύ ο Γιώργος Κούβελας που υποστήριξε το αίτημα, μιας και ο ίδιος ήταν κάποτε μέλος του Συλλόγου Γονέων, μπαμπάς μαθητή στο 60ο δημοτικό. Και τον ευχαριστούμε για την επιμονή του.
Το γήπεδο μας λοιπόν κατασκευάζεται και θα αποκτήσει σύγχρονο ταρτάν για να μπορούν οι μαθητές μας να παίζουν άφοβα και με περισσότερο κέφι μπάσκετ και βόλλεϊ. Γιατί έχουμε και φιλέ αλλά έχουμε χρόνια να το βγάλουμε από τη ντουλάπα...



Μένει τώρα να ανταποκριθεί και ο Χρ. Τεντόμας από το δήμο Αθηναίων. Πρώην γείτονας που γνωρίζει καλά τα προβλήματα αλλά δεν... Το σχολείο μας χρειάζεται επειγόντως προστατευτικά για τις μπασκέτες. Ήδη είχαμε μικροατυχήματα από παιδιά που τρέχουν στο προαύλιο και κουτουλάνε το σίδερο της μπασκέτας. Ο διευντής μας έχει ζητήσει τα προστατευτικά άπειρες φορές. Κανείς δεν ανταποκρίθηκε, κι ας πληρώνουμε εμείς οι γονείς αδρά το δήμο Αθηναίων για ανταποδοτικές υπηρεσίες. Ε, τα προστατευτικά της μπασκέτας είναι μια από αυτές τις ανταποδοτικές υπηρεσίες. Και ο Οργανισμός Άθλησης και Νεολαίας οφείλει να τα στείλει άμεσα...

Μ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: