Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Αποφάσεις και δράσεις Συλλόγου Γονέων

Τελευταίο 3μηνο σχολικής χρονιάς και στο ΔΣ του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων συζητήσαμε τις επόμενες δράσεις μας.
Αρχίζουμε με το εορταστικό Μπαζάρ του Συλλόγου στις 16 Απριλίου με αντικείμενα γονιών και μελών του Συλλογου αλλά και των μαθητών μας που θα διατεθούν ώστε να έχουμε έσοδα για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Επειδή το μπαζάρ θα είναι ποικίλο καλούμε και όποιους γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες έχουν ταλέντο, φαντασία και ικανότητα σε οτιδήποτε, να φέρουν τα δικά τους προϊόντα προς διάθεση. Οι τιμές βέβαια θα είναι συμβολικές και μικρές. Καταλαβαίνουμε όλοι γιατί.
Μέχρι στιγμής θα διατεθούν οι όμορφες λαμπάδες που θα φτιάξουν μέλη του Συλλόγου μας, κεράκια, κοσμήματα των μαθητριών μας, βιβλία, CD και DVD καθώς και οι μπλούζες με το σήμα του Συλλόγου.
Περιμένουμε τις δικές σας ιδέες και φυσικά τη συμμετοχή σας...
Μέσα στον Μάϊο επίσης ο Σύλλογος θα επιχειρήσει να οργανώσει δυο εκδηλώσεις, μια με καλεσμένη ψυχολόγο για να συζητήσουμε τη βία στο σχολείο και μια δεύτερη για την εκπαίδευση και την παιδεία.
Και έτσι σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε για τις τελικές εκδηλώσεις της λήψης της σχολικής χρονιάς τον Ιούνιο. Αναμένουμε ενημέρωση από την Ένωση Γονέων για τις εκδηλώσεις στο Λόφο Κολωνού και προγραμματίζουμε τη δική μας γιορτή λήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: