Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο Νοέμβρης των εκλογών στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Έφθασε ο καιρός για τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Οι εκλογές θα γίνουν, δυο ημέρες, θα το αποφασίσει η γενική συνέλευση με πρόταση του ΔΣ.

Πριν τις εκλογές υπάρχει η σημαντική διαδικασία της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης μας για την οποία θα αναρτηθεί εντός της εβδομάδας και η ημερήσια διάταξη. Σημειώστε όμως ότι η Α' τακτική συνέλευση θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και σε περίπτωση που δεν έχουμε απαρτία η Β΄τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα γινει στις 11 Νοεμβρίου στις 8.00 το βράδυ. Αυτή γίνεται με όσα μέλη του Συλλόγου μας είναι παρόντα. Θα εκλεγεί και η εφορευτική επιτροπή που θα αναλάβει να μας οδηγήσει σε εκλογές και το ΔΣ θα παραδώσει τα πεπραγμένα του. Στη συνέλευση θα υπάρχει φωτοτυπίες με το Καταστατικό του Συλλόγου
Υποψηφιότητες τίθονται για: Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, αντιπρόσωποι του στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Κοινότητας δήμου Αθηναίων και αντιπρόσωπος στη Σχολική Επιτροπή.
Ψηφίζουν τα μέλη που είναι ταμειακά εντάξει. 
Η τελευταία σημείωση για τους γονείς, μέλη και μη μέλη του Συλλόγου αφορά στα φωτογραφικά πακέτα για τη σχολικη χρονιά 2016-2017. 
Η φωτογράφηση ορίστηκε για τις 7 Νοεμβρίου το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: