Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η "ευαισθησία" του δήμου Αθήνας δεν αφορά τη θέρμανση στα σχολεία!

Επιστολή της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων στον δήμαρχο Αθήνας Γιώργο Καμίνη. Θα υπάρξει απάντηση;

Αρ. Πρωτ. : 32/10-12-2013  Προς : κ. Δήμαρχο Αθηναίων , Κοιν. 1. Πρόεδρο 4ης Δ.Κ.Δ.Α 2. Πρόεδρο Α/θμιας Σχολ. Επιτροπής 4ης Δ.Κ.Δ.Α 3. Πρόεδρο Β/θμιας Σχολ. Επιτροπής 4ης Δ.Κ.Δ.Α 4. Δημοτικές παρατάξεις 5. Αντιδήμαρχο παιδείας Δήμου Αθήνας 6.Πρόεδρο Δ.Ε.Π. , 7. Προϊσταμένη Α΄Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Αθήνας 8. Προϊστάμενο Α΄Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Αθήνας, 9. Δ/ντες σχολικών μονάδων, 10. Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων


Θέμα: Προβλήματα Θέρμανσης σε σχολικές μονάδες της 4ης Δ.Κ.
Κύριε Δήμαρχε
Δεν γνωρίζουμε αν είστε ενήμερος ότι τις μέρες που ανοίγετε τους ειδικούς χώρους για να στεγάσετε τους αστέγους του Δήμου λόγω ψύχους ,σχολικές μονάδες και σχολικά συγκροτήματα της 4ης Διαμερισματικής κοινότητας στερούνται θέρμανσης!!!  Σας ενημερώνουμε εμείς ως Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του 4ου Διαμερίσματος ότι το 66ο Δημοτικό Σχολείο ,το 51ο Γυμνάσιο και το 27ο Λύκειο του Δήμου σας δεν θερμαίνονται.

Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει ο λόγος που συμβαίνει αυτό θεωρούμε ότι εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να σας τον εκθέσουμε. Υπάρχουν, για αυτό το θέμα, άτομα να σας απαντήσουν τα οποία και ασχολούνται στον Δήμο με την ομαλή λειτουργία των σχολείων. Ρωτείστε τους προέδρους των Σχολικών επιτροπών και τον Αντιδήμαρχοι Παιδείας. Ρωτείστε πως λειτουργούν στη 4η Δ.Κ. οι σχολικές επιτροπές, ποιος έκανε έλεγχο και πότε για το αν λειτουργούσαν τα συστήματα θέρμανσης των σχολικών μονάδων και διαβάστε τα απαράδεκτα πρακτικά -όσα υπάρχουν- των αποφάσεων αυτών των επιτροπών.

Επίσης αν ενδιαφέρεστε για τα σχολεία μιας περιοχή της Αθήνας που κάτοικοι της είναι άνεργοι και αναξιοπαθούντες ως επί το πλείστον μπορείτε να καλέσετε το Δ.Σ. της Ένωσής μας να σας ενημερώσει.  Καλό θα είναι οι μαθητές της Αθήνας που τόσα πολλά στερούνται να μην στερηθούν το σχολείο τους γιατί κάποιοι αρμόδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν έγκαιρα για αυτό!!!!  Ελπίζουμε να αντιλαμβάνεστε ότι οι αρμόδιοι και οι διορισμένοι από το Δήμο σε αυτή την περίπτωση μόνο τη δουλειά τους δεν έκαναν καλά.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας και την απάντησή σας για το θέμα.
Ευχαριστούμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                      Ο Γραμματέας

Πρεσβέλου Σπυρούλα        Άγγελος Χονδρορίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: