Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Με στιγμές γλυκές έκλεισε το σχολείο μας για τις γιορτές

Όλα τα είχε η σημερινή μας γιορτή στο σχολείο. Παράσταση από τις δυο πρώτες τάξεις, περήφανους γονείς, επίδειξη χορευτικών φιγούρων από το τμήμα χορού των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, εκπλήξεις στον διευθυντή μας, δώρα στους δασκάλους,
φρούτα και μελομακάρονα για όλο το σχολείο.
Αλλά και πολλά τρόφιμα που έφεραν οι γονείς ως έκφραση αλληλεγγύης για τις οικογένειες που δοκιμάζονται περισσότερο στους σκοτεινούς καιρούς της κρίσης.
Το μεγάλο μπράβο αξίζει στους μαθητές της πρώτης και δευτέρας τάξης του σχολείου μας.
Παρά τις αντιξοότητες η γιορτή μας πέτυχε απόλυτα.
Το σχολείο από το πρωί γέμισε φωνές, κόκκινα χρώματα και ...καλικατζαράκια που περίμεναν στη γωνία να κάνουν σκανταλιές.
Η παράσταση των δυο τάξεων χειροκροτήθηκε από τους γονείς που θαύμασαν τα παιδιά στους πρώτους ρόλους τους επί σκηνής.
Τα παιδιά του Γ2 είχαν μια έκπληξη για τον διευθυντή του σχολείου. Του τραγούδησαν τα κάλαντα τα οποία έγραψαν ειδικά για αυτόν. Η κάμερα παρούσα κατέγραψε το επεισόδιο (και στη φωτο-κιλκ-, εξασφαλίσαμε κατ' αποκλειστικότητα τα κάλαντα που τραγούδησαν οι μαθητές!).

Η γιορτή μας δεν τελείωσε. Μετά το πρωινό γεύμα, οι μαθητές βρέθηκαν πάλι στην αίθουσα εκδηλώσεων. Και εκεί έδωσαν τη δική τους γιορτινή παράσταση οι μαθητές της κυρίας Κυριακής Πανταζοπούλου. Χορός και φιγούρες από τα παιδιά που καταχειροκροτήθηκαν.
Στο τέλος όλοι κεράστηκαν μανταρίνια, μελομακάρονα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Μοιράστηκε η εφημερίδα με αφιέρωμα στον Πλάτωνα και όσοι πρόλαβαν πήραν δώρο και από έναν χάρακα.
Να μετράμε τις όμορφες στιγμές στη ζωή μας. (Περισσότερες φωτο στην ομάδα μας στο facebook)

Προλάβαμε να κεραστούμε γλυκά και χαμόγελα και στο Νηπιαγωγείο μας που είχε επίσης της δική τους γιορτή. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας
Με υγεία και χαμόγελα για όλο τον κόσμο. Με ενδιαφέρον και στοργή για τους άλλους
Με αλληλεγγύη

Δεν υπάρχουν σχόλια: