Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στην 4η Δημοτική Κοινότητα

Αύριο στις 10.00 το πρωί καλούνται όλοι οι γονείς του 60ου δημοτικού σχολείου σε παράσταση διαμαρτυρίας στην 4η Δημοτική Κοινότητα του δήμου Αθηναίων. Η διαμαρτυρία μας προς τη Σχολική Επιτροπή για την αδιαφορία έναντι των προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής που αντιμεωπίζει το σχολείο μας είναι το πρώτο βήμα.
Δεν γίνεται να κλείνουμε πια τα μάτια σε όσα συμβαίνουν. Με πρόσχημα ότι δεν υπάρχουν λεφτά, τα δημόσια σχολεία καταρρέουν. Αρχίζουμε τη Σχολική Επιτροπή και συνεχίζουμε.
Προσθέτοντας πως η επιλογή της διοίκησης Καμίνη να αφήσει στη θέση τους από τον περασμένο Σεπτέμβριο τα ίδια μέλη των Σχολικών Επιτροπών και να μην αλλάξει τη σύνθεσή τους, όπως έγινε με όλα τα άλλα όργανα του δήμου μετά τις δημοτικές εκλογές, είναι εκ του πονηρού και με πρόθεση.
Λεφτά από το δήμο δεν δόθηκαν, η 4η δόση αγνοείται, οι καθαρίστριες είναι απλήρωτες, δεν υπέγραψαν καν συμβάσεις. Οπότε η πονηρή διοίκηση του δήμου διατήρησε την ίδια σύνθεση ανθρώπων που γνώριζαν πως στις 31 Δεκεμβρίου τελειώνουν. Ακόμη, κι αν υποθέσουμε, ότι είχαν όρεξη να κάνουν το οτιδήποτε δεν θα το έκαναν. Το πιθανότερο, οι ηγεσίες τους, να προσπαθούσαν να βρουν τα "κονέ" για να καβατζώσουν κάποια άλλη θέση στη διοίκηση του δήμου. Ή μήπως όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: