Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Το Σάββατο βάζουμε γαλότσες για τον κήπο και βάφουμε το γήπεδο μπάσκετ

Δουλειές με φούντες για τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας αυτό το Σάββατο.
Ο κήπος μας ..αγρίεψε και τα αγριόχορτα θέλουν κόψιμο. Τα μέλη της ομάδας κήπου ζητάνε τη βοήθεια των γονιών για να σκάψουμε αυτό το Σάββατο. Βάζουμε γαλότσες, παίρνουμε τις τσουγκράνες και κόβουμε τα χόρτα, βγάζουμε τα αγριόχορτα από τα μαρούλια μας. Τα οποία μαρούλια, σας το λέμε από τώρα θα μαζευτούν πριν τα Χριστούγεννα για να μοιραστούν στα παιδιά για τη σαλάτα της οικογένειας.
Αυτό το Σάββατο επίσης πρέπει να μαζέψουμε πορτοκάλια και λεμόνια. Αλήθεια έχετε δοκιμάσει τα πορτοκάλια του κήπου μας; Μυρίζουν παιδικές μνήμες, γεύσεις από τα χωριά μας. Η ομάδα κήπου θα τα μαζέψει και όπως κάθε φορά θα μοιραστούν στους γονείς και παιδιά που θα βρίσκονται στο σχολείο.
Δεν είναι όμως η μόνη δουλειά για αυτό το Σάββατο. Το μεσημέρι στη 1.00, αμέσως μετά το μπάσκετ των παιδιών, χρειαζόμαστε τους μπαμπάδες και μαμάδες που πιάνει το χέρι τους ...πινέλο. Βάλαμε σκοπό να χαράξουμε και να φωτίσουμε με λευκό χρώμα τις γραμμές στο γήπεδο του μπάσκετ.
Μια αναγκαία δράση για να μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν στο γήπεδο μπάσκετ, τόσο στη διάρκεια της γυμναστικής όσο και στις σαββατιάτικες δραστηριότητες.
τα χρώματα θα τα βάλει ο Σύλλογος από το ταμείο μας, το ίδιο και τα πινέλα. Τα μέλη του θέλουμε το Σάββατο να πιάσουν το πινέλο για να χαράξουμε το λευκό στους αγώνες των παιδιών μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: