Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η προσωπική απάντηση του προέδρου της σχολικής επιτροπής στην Ένωση Γονέων

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιροπής της 4ης Δημοτικής Κοινότητα Χ. Κοντός με ανακοίνωση του προς όλα τα σχολεία και τους Συλλόγους γονέων απαντά στην καταγγελία της Ένωσης Γονέων. Σε προσωπικό τόνο και απαντώντας σε ένα όνομα που πολλοί γονείς ίσως δεν γνωρίζουν.
    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η κα Σπυρούλα της ‘Ενωσης Γονέων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και μαζί η παρεούλα της, πετάνε την λάσπη, το ψέμα, την υποκρισία και πάνω απ όλα «μεγαλοστομίες», προσπαθώντας να με μειώσουν, να με συκοφαντήσουν και τέλος θέλουν να μας διδάξουν την Δημοκρατία. Ποιοί; Αυτοί;  Έλεος ποια!!!!
Βέβαια θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την μεγάλη διαφήμισή τους στο πρόσωπό μου, αλλά κάποια ερωτήματα χρήζουν να δώσουν επιτέλους τις απαντήσεις τους.
1.     Γνωρίζει ότι είμαι Πρόεδρος της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης;
2.     Γνωρίζει ότι είμαι εκλεγμένος από τους Πολίτες ως Αντιπρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας;
3.     Γνωρίζει η κα Σπυρούλα… ότι βάσει του νόμου Καλλικράτη έχω το δικαίωμα να πηγαίνω σε όλα τα σχολεία, να τα ελέγχω και να μιλάω όταν πρέπει, διότι τα πάντα σχεδόν έχουν μεταβιβασθεί στον Δήμο; Ο Δήμαρχος της Αθήνας κος Γιώργος Καμίνης, με τίμησε και μου ανέθεσε όλες αυτές τις αρμοδιότητες.
4.     Γνωρίζει η κα Σπυρούλα… που υπογράφει φαρδιά πλατιά με τον γραμματέα της ότι δεν μπορούν να υποδεικνύουν πράγματα και γεγονότα που δεν είναι της αρμοδιότητάς τους; Τώρα αν ξέχασα να ζητήσω την άδεια τους ζητώ συγνώμη!!!. Την επόμενη φορά θα προσέξω και θα πάρω την άδεια τους!!! Φαίνετε ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμα που βρίσκονται, και που οδηγούν την  Ένωση!!!

5.     Μπορούν να πουν την αλήθεια αν οι εκλογές στο 66ο Δημοτικό Σχολείο έγιναν νόμιμα; Εάν δεν απαντήσουν με στοιχεία θα αναγκασθώ να δημοσιεύσω επιστολή που καταγγέλλουν την Ένωση με υπογραφές.
6.     Γνωρίζει η κα Σπυρούλα… ότι με τον τρόπο που λειτουργεί αυτή και η παρέα της θα οδηγήσουν την  Ένωση Γονέων στην απαξίωση; Κουράστηκαν να ακούνε τις «μεγαλοστομίες της» οι γονείς. Για μένα προσωπικά η Ένωση πρέπει να υπάρχει, πρέπει να φαίνεται αλλά όχι όπως θέλει η Σπυρούλα.
7.     Μάλλον ξέχασε η κα Σπυρούλα… και η παρέα της, πέρα από τα ψέματά τους, την λάσπη τους, τις μεγαλοστομίες τους, να μας πει η ίδια με ποιόν συναντιότανε, και τι υποσχόταν για να την στηρίξουν, ότι θα διεκδικήσει τις εκλογές στην Ένωση κατεβαίνοντας ανεξάρτητα, αχρωμάτιστη, και πολλές τέτοιες φούσκες. Δυστυχώς κορόιδεψε  πρώτα τον εαυτό της και στην συνέχεια όσους την πίστεψαν με τα παχιά της λόγια. Μάλιστα για του λόγου του αληθές σας παραπέμπω στην επιστολή παραίτησης του πρώην Προέδρου της Ένωσης κου Κατσαρού για να δούμε επιτέλους ποιος λέει την αλήθεια και ποιόν ρόλο παίζει η κυρία…  Εκείνο που θα ήθελα να επισημάνω στην κα Σπυρούλα και στην παρέα της, ότι είναι πολύ βαθειά νυχτωμένοι. Οι πολίτες – γονείς έχουν κρίση, έχουν άποψη, ξέρουν και γνωρίζουν αρκετά.
Την παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και αναρωτιέμαι γιατί εμένα!!! Δεν το γνωρίζω. Ίσως να με φοβάται, ίσως να την έχουν βάλει κάποιοι. Δεν πειράζει όμως, εγώ είμαι εδώ!!
8.     Γνωρίζει η κα Σπυρούλα… και η πλειοψηφία της ότι οι χρηματοδοτήσεις είναι κομμένες κατά 60% και δεν φταίει ο Δήμος.
9.     Μπορεί να μας πει τώρα τι ήθελε και με ποια ιδιότητα παρευρέθηκε στο Σωματείο των καθαριστριών; Λες και κόπτετε μόνο αυτή. Έλεος ποια!!! Τι θέλει λοιπόν από εμένα; Τι ψάχνετε; Μήπως και δεν φροντίζουμε τα σχολεία και περιμένουμε να μας υποδείξει η ίδια; Εκτός βέβαια εάν… και λέω εάν….
10.  Μπορεί να αναρτήσει στο blog της Ένωσης τις 2 επιστολές που τις έχει στείλει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Νώντας Λαμπρακάκης; Γιατί κωφεύει;
Όλα αυτά είναι μία μικρή εικόνα, δεν θέλω να συνεχίσω γιατί δυστυχώς αυτές οι αντιπαραθέσεις δεν ωφελούν σε τίποτα, αλλά το εντελώς αντίθετο. Το ψέμα και η υποκρισία κάνουν μεγάλο κακό στους δημότες – γονείς της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.

                                                                                 Ο Πρόεδρος της  Α/βάθμιας
                                                                                        Σχολικής Επιτροπής
                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: