Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Δεν είμαστε ...παράνομοι για τις δραστηριότητες του Συλλόγου

Το κατάλαβαν κι αυτοί. Δεν είναι δυνατόν δυο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς να θυμάσαι τη διαδικασία που έπρεπε να ελέγξεις πριν πέντε μήνες. Έτσι και με παρέμβαση της Ένωσης Γονέων, το πρόβλημα των σχολικών δραστηριοτήτων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αντιμετωπίστηκε. Όπως μας ενημερώνει η Ένωση για φέτος οι δραστηριότητες θα γίνουν κανονικά αλλά για την επόμενη χρονιά θα αναμένουμε ...οδηγίες. Ελπίζουμε ότι αυτές θα έρθουν πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς!

 Η ενημέρωση της προέδρου της Ένωσης Γονέων Σπυρούλας Πρεσβέλου
Σας ενημερώνω τους συλλόγους μας ότι σχετικά με την παραχώρηση σχολικών χώρω για δραστηριότητες είχα σήμερα την ακόλουθη ενημέρωση από το Δήμο.

Για φέτος οι δραστηριότητες από τους συλλόγους θα γίνονται κανονικά εφόσον ξεκίνησαν ήδη. Ωστόσο παρακαλούνται οι σύλλογοι άμεσα να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στους διευθυντές των σχολείων ώστε να κινηθεί περαιτέρω η διαδικασία.
Οι διευθυντές κατόπιν αυτού θα προχωρήσουν στις ενέργειες που γνωρίζουν.
Για τη νέα σχολική χρονιά θα σας ενημερώσουμε άμεσα ποιά διαδικασία θα ακολουθηθεί για τις δραστηριότητες ώστε να αποφευχθούν οι φετεινές δυσχέρειες.

Για το Δ.Σ.
ΣΠΥΡΟΥΛΑ ΠΡΕΣΒΕΛΟΥ

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
4ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: