Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Προσωρινή ανακοίνωση αποτελεσμάτων από τις εκλογές στην Ένωση Γονέων

Οι εκλογές στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας ολοκληρώθηκαν χθές βράδυ και η καταμέτρηση τελείωσε μετά τις 10.00μ.μ. Η επίσημη ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής αναμένεται εντός της ημέρας.
Ως μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, από το 60ο δημοτικό σχολείο και αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων, αναρτώ τα αποτέλεσματα των εκλογών προς ενημέρωση των γονιών και επειδή η Εφορευτική Επιτροπή δεν έχει το "κλειδί" του blog της Ένωσης Γονέων.
Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 77 αντιπρόσωποι από 25 σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στην 4η Δημοτική Κοινότητα. Είχαν νομιμοποιήσει τη συμμετοχή τους 96 αντιπρόσωποι από 28 σχολεία της περιοχής.
Στις εκλογές έλαβαν η Ενωτική Κίνηση Γονέων 55 ψήφους, η Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων 22 ψήφους.
Για το ΔΣ εκλέχθηκαν με σειρά κατάταξης ψήφων.
Για το ΔΣ
 Κατερίνα Αλεξοπούλου, Νίκος Σωτηρίου, Θανάσης Κοντονής, Βασιλική Καραχάλιου, Μαρία Μουσγούνη-Μακαρίτη από την Ενωτική Κίνηση Γονέων και Κώστας Κατσαρός, Θανάσης Σπανός από την Αγωνική Συνεργασία Γονέων.
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθησαν οι Ντζιλέπη-Χριστοδούλου Μάρθα, Μπούζα Τσιακμάκη Θωμαής και Κάλδη-Αλεξίου Σταυρούλα.
Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Γονέων οι:
Ενωτική Κίνηση: Κ. Αλεξοπούλου, Ν. Σωτηρίου, Θ. Κοντονής, Β. Καραχάλιου, Μ. Μουσγούνη-Μακαρίτη, Κ. Κριτσιώνης, Θ.Νασιόπουλος.
Αγωνιστική Συνεργασία: Θ. Σπανός, Κ. Κατσαρός, Κ. Λουκάς
Ως αντιπρόσωπος στη ΔΕΠ εκλέχθηκε η Κατερίνα Αλεξοπούλου.
Σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της Εφορευτικής εύχομαι στο νέο ΔΣ
Καλή Συνεργασία και πάντα με αγωνιστική διάθεση για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων στη δημόσια εκπαίδευση και τα σχολεία μας.

Ματίνα Παπαχριστούδη, αντιπρόσωπος από το 60ο δημοτικό σχολείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: