Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Με ένα χορταστικό 2ήμερο εκδηλώσεων είπαμε αντίο...

 Το Σάββατο 6 Ιουνίου στο Λόφο Κολωνού. Πρωταγωνιστές τα τμήματα χορού. Μας κατέπληξαν! Υπό το βλέμμα και τις οδηγίες της Κυριακής Πανταζοπούλου της δασκάλας τους, έδωσαν μια μοναδική παράσταση χορού.
Όπως κάθε χρόνο το σχολείο μας μετείχε στις εκδηλώσεις της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων στο Λόφο Κολωνού. Και ενώ σε άλλους δήμους (π.χ Περιστέρι) τα σχολεία διοργανώνουν τις τελευταίες τους εκδηλώσεις υπό την αιγίδα των δήμων που χορηγούν και τις παραστάσεις, στο δήμο Αθήνας συνεχίζεται η πάγια τακτική της αδιαφορίας. Δυστυχώς. Η Ένωση Γονέων έχει την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της διοργάνωσης και τα σχολεία παρουσιάζουν τα έργα για τα οποία όλη τη χρονιά τα παιδιά κοπίασαν.
Για αυτό και τα χαμόγελα τους στο χειροκρότημα μας έχουν διπλή αξία.
Την Κυριακή 7 Ιουνίου απολαύσαμε τα μικρά μας νηπιάκια στη θεατρικό-μουσική παράσταση που έγραψαν και μελωποίησαν οι δάσκαλοι τους Πάνος και Ελένη. Καταπληκτικά τα μικρά στην αναζήτηση του ...θησαυρού του πολιτισμού μας..
Στο προαύλιο η ομάδα μπάσκετ έδωσε τα ρέστα της. Σε βολές και καλάθια για να βγουν οι δυο νικητές που πήραν και τα Κύπελλα τους!
Την εκδήλωση έκλεισαν τα τμήματα χορού του Συλλόγου Γονέων. Περισσότεροι χοροί, περισσότερο νάζι και πολλές αγκαλιές στη δασκάλα τους.
Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που για μια ακόμη χρονιά μετείχαν με τόσο κέφι και όρεξη στις σαββατιάτικες δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων.
Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του σχολείου μας Ηρακλή Γιανουλέλη για τη συμπαράσταση
Θα τα πούμε του ...χρόνου με περισσότερες εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: