Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Γενική Συνέλευση Συλλόγου στις 29 Ιανουαρίου για τα πάντα όλα

Σημειώστε το από τώρα στο ημερολόγιο σας. Η γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 6.00 το απόγευμα στο σχολείο μας. Την επόμενη μέρα, Γιορτή των Τριών Ιεραρχών όπως ξέρουμε, τα παιδιά δεν έχουν σχολείο, άρα οι γονείς θα είναι πιο ήρεμοι να λάβουν μέρος στη γενική συνέλευση. (Τα παιδιά μπορεί να παίξουν στο προαύλιο)
Και με ευκαιρία των πολλών και σημαντικών θεμάτων που έχουμε να συζητήσουμε, είπαμε να κόψουμε και την πίτα μας για το καλό της χρονιάς.
Το απόγευμα της Τετάρτης λοιπόν θα συγκεντρωθούμε να συζητήσουμε για όλα αυτά που μας απασχολούν, τις προτάσεις που ήδη έχει στα χέρια του το ΔΣ του Συλλόγου από γονείς για επόμενες δράσεις, τα προβλήματα του σχολείου μας.
Το ΔΣ θα μιλήσει για τις έως τώρα δράσεις, τα οικονομικά στοιχεία, τις ανάγκες και απαιτήσεις.
Θέλουμε τις προτάσεις των μελών του Συλλόγου και φυσικά την ενεργό συμμετοχή τους. Δέστε το τμήμα του σχολικού κήπου. Προφανώς αξίζει το βραβείο ενεργοποίησης και πρωτοβουλίας γονιών!
Μπροστά μας έχουμε (ενδεικτικά αναφέρουμε) τη διοργάνωση της ετήσιας γιορτής της Αποκριάς, τη διοργάνωση της Ημέρας Παιδείας σε συνεργασία με άλλα σχολεία της περιοχής μας, τον οικονομικό απολογισμό, προτάσεις για αλληλοστήριξη Συλλόγου-δράσεων, κ.λ.π.
Μετά τη συνέλευση θα κόψουμε και την πίτα μας. Το φλουρί κρατείται μυστικό μέχρι το βράδυ της Τετάρτης! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: