Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Βιβλιοθήκη και συναντήσεις με την ψυχολόγο μας..

Και αυτή τη σχολική χρονιά θα λειτουργήσει η Δανειστική Βιβλιοθήκη μας. Το έπιπλο θα το βρούμε φέτος, είμαστε αποφασισμένοι. Για να μπουν τα βιβλία στη θέση τους και να τα δανείζονται γονείς και παιδιά.
Πέρυσι η δανειστική βιβλιοθήκη υπολειτούργησε. Ελπίζουμε φέτος με τη βοήθεια μαμάδων ή μπαμπάδων που θα ενταχθούν στην ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα. Έχουμε πάντως και νέες προσφορές βιβλίων.
Η δανειστική βιβλιοθήκη θα λειτουργεί τα Σάββατα, τις ώρες των δραστηριοτήτων μας, από τις 9.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι.
Επίσης αρχίζουμε τον κύκλο νέων συναντήσεων με την ψυχοθεραπεύτρια κυρία Νάντια Δήμα. Οι συναντήσεις μας όπως και πέρυσι, θα γίνονται μια φορά το μήνα, την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων.
Ελπίζουμε αυτή τη χρονιά, μιας και αρχίζουμε πολύ νωρίτερα απ' ότι πέρυσι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα σε κύκλο συζητήσεων.
Θυμίζουμε ότι οι συναντήσεις απευθύνονται αποκλειστικά σε γονείς.
Η πρώτη συνάντηση με την κυρία Δήμα θα γίνει την τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα. Τις επόμενες μέρες θα καθορισθεί το θέμα συζήτησης.
Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: