Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ένα τουρνουά σκάκι για τους μαθητές μας

Το απόγευμα του Σαββάτου μαθητές από πέντε δημοτικά σχολεία συναντήθηκαν στην αυλή του 26ου δημοτικού στο Περιστέρι. Ήταν οι μαθητές των τμημάτων σκάκι. Στο σχολείο στήθηκε ένα διασχολικό τουρνουά γιορτής για το Σκάκι.
Πρωτεργάτες σε αυτό δύο δάσκαλοι μας. Ο Χρήστος Καλέμης και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος που φρόντισαν για όλα! Τα σχολεία που μετείχαν είχαν διαφορετικές δυνατότητες και διαφοροποιημένες συνθέσεις. Τα 60ο και το 56ο δημοτικά της γειτονιάς της Ακαδημίας Πλάτωνα, το 26ο Περιστερίου, το 4ο Χαιδαρίου και το 5ο δημοτικό Δάφνης μετείχαν στο τουρνουά με περίπου 45 μαθητές συνολικά.
Τα δυο γκρούπ που έπαιξαν ήταν οι προχωρημένοι μαθητές και οι αρχάριοι σε πέντε γύρους.
Όλα τα παιδιά πήραν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. Τρία μετάλλια, χρυσό, αργυρό και χάλκινο κέρδισαν οι νικητές από κάθε ομάδα. Πιο δυνατό σχολείο αναδείχθηκε το 4ο Χαϊδαρίου που έχει ένα δυνατό τμήμα σκάκι με περισσότερους από 25 μαθητές!
Το 60ο δημοτικό είχε το δικό του νικητή, τον Χρήστο Ταγκαλάκη που έφερε στο σχολείο μας το χάλκινο μετάλλιο από την ομάδα των προχωρημένων μαθητών! Οι έξι από τους οκτώ μαθητές μας στο τμήμα σκάκι, τα πήγαν πολύ καλά με αρκετές νίκες στα πέντε παιχνίδια και μπράβο τους.
Τη χορηγία της διοργάνωσης του τουρνουά έκανε η εταιρεία "Αφοι Καλέμη ηλεκτρονικά-KalemisBros" και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.
Επιπλέον οι χορηγοί ανακοίνωσαν ότι όσοι μαθητές μετείχαν από τα 5 σχολεία στο τουρνουά έχουν επιπλέον το δικαίωμα εγγραφής για ένα χρόνο δωρεά σε σχολή τάι κβο ντο στο Περιστέρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: