Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Εκεί στο δήμο Αθηναίων ξέρουν κάτι για την Παιδεία;

Φθάσαμε αισίως στις 5 Φεβρουαρίου του 2015. Οι εκλογές τελείωσαν, άλλαξε η κυβέρνηση, υπάρχουν πολλά και σημαντικά γεγονότα. Ένας φορέας όμως δείχνει να μην έχει πάρει χαμπάρι τίποτε. Ο δήμος Αθηναίων.
Η θητεία των προηγούμενων σχολικών επιτροπών τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου 2014. Από τον Νοέμβριο μάλιστα είχε σταλεί έγγραφο στις Επιτροπές να παραδώσουν τα οικονομικά τους στοιχεία. Κι αυτές φρόντισαν να μην εγκρίνουν ούτε ένα αίτημα από τα σχολεία, με πρόσχημα την εντολή παράδοσης των οικονομικών στοιχείων.
Η Σχολική Επιτροπή Α' βάθμιας εκπαίδευσης, ναι, αυτή υπό τον Χαράλαμπο Κοντό που απαξίωσε να απαντήσει στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας γραπτώς, ως όφειλε, έστειλε επιστολή δυο γραμμών στους διευθυντές. "Δεν εγκρίνεται τίποτε ενόψει της αλλαγής της διοικησης των Σχολικών Επιτροπών".
Στο μεταξύ στα σχολεία άρχισαν τα τελειώνουν τα υλικά. Μαρκαδόροι, χαρτιά, χαρτιά υγείας, καθαριστικά. Συγκινείται κανείς; Μπα!
Στο δήμο Αθηναίων ακόμη δεν έχουν οριστεί οι Σχολικές Επιτροπές. Και αναρωτιέμαι. Πόσο μαγείρεμα πια για το ποιοί θα αναλάβουν τις θέσεις; Πόσος χρόνος χρειάζεται να γίνουν τα ντιλ για τα ποια πρόσωπα θα κάτσουν σε θέσεις;

Για το Σύλλογο Γονέων, η πρόεδρος Ματίνα Παπαχριστούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: