Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

11 Ιούνη η γιορτή του Συλλόγου μας

Με ένα Κύπελλο ποδοσφαίρου στα χέρια μας, με δυο μετάλλια σκάκι, με υπέροχες ζωγραφικές φρούτων, λαχανικών και πορτρέτων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 60ου δημοτικού σχολείου Αθήνα "Πλάτων", ετοιμάζεται για τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς.
Το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα τη σκυτάλη από ποδόσφαιρο, ζωγραφική και σκάκι, παίρνουν τα παιδιά του μπάσκετ, της Μουσικοκινητικής και του χορού. Στις 6.00 το απόγευμα η γιορτή αρχίζει με μπάσκετ και θεαματικά σούτ, συνεχίζεται με τα μικρούλια της Μουσικοκινητικής και κορυφώνεται με τους μοντέρνους χορούς και τους παραδοσιακούς.
Έκπληξη ο χορός των μαμάδων στο τέλος...
Το Σάββατο το πρωί από τις 11.0ο το πρωί έχουμε τελικές πρόβες σε Παραδοσιακό χορό και Μουσικοκινητική και μάθηκμα σκάκι (το τελευταίο μας).
Δεν ξεχνάμε να πούμε τα πολλά μπράβο μας στα παιδιά του ποδοσφαίρου, η 10άδα που κατέπληξε και πήρε το Κύπελλο στους διασχολικούς αγώνες 4 δημοτικών σχολείων το περασμένο Σάββατο. Και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ομάδας σκάκι. Για πρώτη φορά και έφεραν μετάλλια στο 2ο διασχολικού τουρνουά που οργάνωσε ο δάσκαλος μας Χρήστος Καλέμης στο Περιστέρι.
Την Κυριακή στις 12 Ιουνίου ανεβαίνουμε στο Λόφο Κολωνού για την παράσταση χορού των παιδιών μας. Ραντεβού στις 6.00 μ.μ στο σχολείο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: