Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Το Καλό Καλοκαίρι του Συλλόγου μας με πολλές δράσεις παιδιών

Θεωρούμε πως ο στόχος μας, να μείνει το σχολείο μας ανοιχτό σε μαθητές και γονείς, έχει επιτευχθεί. Παρά τα προβλήματα, παρά τις δυσκολίες.
Οι μαθητές μας σε Μουσικοκινητική, Μπάσκετ και Χορό, μοντέρνο και παραδοσιακό, παρουσίασαν τη δουλειά τους για την οποία μόχθησαν όλη τη χρονιά.
Είχε προηγηθεί η συνάντηση του τμήματος ζωγραφικής στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα και το Διασχολικό τουρνουά Σκάκι. Και φυσικά η ομάδα ποδοσφαίρου του 60ου δημοτικού, έφερε το Κύπελλο στο Σύλλογο μας στον αγώνα -τουρνουά ποδοσφαίρου ανάμεσε σε 4 σχολεία της περιοχής μας!

Στο τέλος της βραδιάς όλοι γονείς χόρεψαν ένα παραδοσιακό χορό, επιβραβεύοντας και με αυτό τον τρόπο το μόχθο των παιδιων μας! Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν τα αναμνηστικά του Συλλόγου μας, ένα άσπρο καπέλο για το Καλοκαίρι. 
Από το  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα παιδιά μας, τους γονείς-μέλη μας και τους δασκάλους τους, κυρία Κυριακή Παπαλίτσα, Κυριακή Πανταζοπούλου, Βάσια Παζαρίδη, Σωτηρία Οικονομοπούλου, Χρήστο Καλέμη, Ιωάννα Γκούμα. Και φυσικά στον κόουτς Δημήτρη Παντελή και τον άξιο, υπέροχο διευθυντή μας κύριο Ηρακλή Γιανουλέλη. 

Σε αυτή την ανάρτηση το λόγο έχουν οι εικόνες από τις δραστηριότητες των μαθητών μας σε όλα τα τμήματα που θα δείτε πάρακάτω. Με μια υπόσχεση και την επόμενη χρονιά ο Σύλλογος θα κρατά το σχολείο ανοιχτό. Για όλους...














Δεν υπάρχουν σχόλια: