Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Στις 29 Απριλίου οι εκλογές για την Ένωση Γονέων


Ορίστηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας στη χθεσινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Στη συνέλευση μετείχαν οι αντιπρόσωποι από 15 σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της 4ης κοινότητας.
Τα σχολεία βέβαια είναι περισσότερα από 45 σε όλη την περιοχή και ακόμη μετά τη συνέλευση δεν κατανοήσαμε γιατί δεν υπάρχει συμμετοχή στις διαδικασίες της Ένωσης.
Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στα οικονομικά ζητήματα εξαιτίας αστοχιών των περασμένων διοικήσεων και της ανυπαρξίας ταμείου!

Παρά την ένταση τελικά έγινε δυνατόν να εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή (μετέχει και το σχολείο μας, το 60ο δημοτικό σε αυτήν) η οποία θα οργανώσει την εκλογική διαδικασία για τις 26 Απριλίου. Ελπίζοντας σε μια νέα πορεία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κρατώντας ως πολύτιμη εμπειρία τις καλές παρεμβάσεις της προηγούμενης διοίκησής της στα θεσμικά όργανα του δήμου και του υπουργείου παιδείας. Μόλις σταλεί ηλεκτρονικά ο απολογισμός της περασμένης 2ετίας θα αναρτηθεί στο blog του σχολείου μας.  Στις φωτο ο οικονομικός απολογισμός και η απολογισμός δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: