Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αύριο Σάββατο 11.00 το πρωί η πρώτη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας

Αύριο Σάββατο στις 11.00 το πρωί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιεί την πρώτη γενική συνέλευση. Τα σχέδια μας, προ Καλοκαιριού, να ξεκινήσουμε τη νέα σχολική χρονιά με μεράκι για περισσότερες δράσεις και παρεμβάσεις προς όφελος των παιδιών μας και του δημόσιου σχολείου, έγιναν καπνός.
Η κυβέρνηση με πρόσχημα -εντολές της τρόϊκας ξεκίνησε με πρωτοφανή μανία την επίθεση στη δημόα εκπαίδευση, Όπως και στη δημόσια υγεία. Αυτό που λέγαμε πέρυσι, αν θυμάστε. Τρία χρόνια έχουν χτυπήσει το μυαλό μας, τις δουλιές μας, τους μισθούς μας, τώρα βάζουν στόχο την καρδιά μας. Την παιδεία και την υγεία.

Ταυτόχρονα όμως φοβούνται. Δεν ισχύει πως δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Μπορούμε, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί και να έχουμε στόχο και επιμονή.
Σας περιμένουμε αύριο στη γενική συνέλευση. Να μάθουμε για τις αλλαγές στην εκπαίδευση, να πληροφορηθούμε για αυτά που πραγματικά συμβαίνουν, να συζητήσουμε για τα προβλήματα, να αποφασίσουμε όλοι μαζί για τις φετινές μας δράσεις, να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: