Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Το σχολείο άνοιξε, ο Σύλλογος Γονέων άνοιξε...

Καλή Σχολική Χρονιά ευχηθήκαμε. Με κινητοποιήσεις μάλιστα για να αποκτήσουμε πάλι τη Σοφία, την καθαρίστρια του σχολείου μας. Διαφορετικός τρόπος φέτος για να πούμε Καλή Χρονιά στα παιδιά μας και στους δασκάλους.
Η δράση του Συλλόγου Γονέων έχει ήδη αρχίσει και θα συνεχιστεί και με όλες τις άλλες δράσεις μας. Τα κενά του σχολείου σε ειδικότητες πιέζουν αφόρητα και δεν μπορεί το σχολείο μας να έχει ένα κανονικό πρόγραμμα φοίτησης. Τα "μεγάλα έργα" που είχαν δεσμευτεί για το σχολείο μας (πράσινη στέγη, προαύλιο, κ.λ.π.), έμειναν στη μέση. Υπάρχει το σοβαρό πρόβλημα της φτωχοποίησης.
 Αύριο Τετάρτη συνεδριάζει το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και θα αποφασιστεί η πρώτη μας γενική συνέλευση των μελών μας με τα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
Απο τους γονείς περιμένουμε τη μεγάλη συμμετοχή, όπως πάντα και την  ενεργή δράση δίπλα μας. Καλούμε επίσης τους γονείς των μικρών μαθητών της Α' τάξης να γραφτούν στο Σύλλογο Γονέων.
Η συνδρομή για όλους μας για αυτή τη σχολική χρονιά θα δοθεί στη γενική συνέλευση. Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής είναι ο πρώτος όρος για συμμετοχή στο Σύλλογο Γονέων και για τη συμμετοχή στις εκλογές για ανάδειξη μελών του ΔΣ.
Θυμίζουμε επίσης πως με αυτά τα λίγα χρήματα ο Σύλλογος Γονέων προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν.
Καλή μας Αρχή και να είμαστε δυνατοί να αντιμετωπίσουμε δυναμικά και τα άλλα, σοβαρά προβλήματα του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: